Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum!

Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg. 

Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker, massa smårätter och rustika pizzor i romersk stil. (Det vill säga tunna och krispiga pizzor) Här hoppas vi att du vill prova ett gäng smårätter från vår meny som vi ändrar minst en gång i månaden. Fortsätta kvällen genom att dela några pizzor med vännerna vid ditt bord och avsluta med något sött, varför inte vår nyvevade glass? För det här är inte en
klassisk pizzeria, det här är en plats där allt är möjligt!

Händer på Skrea Backe

2023

Nu har vi lagt ut våra tider för kurser och restaurangen. En kul nyhet är också våra torsdagar som framöver blir en hejdundrande PIZZA-PASTA-FEST tillsammans med Skrea matbruk uppe hos dem i pastaladan (som ju bara ligger 400 meter från Prostens pizza) Dessa kvällar kan man äta både smårätter, pasta och pizza - allt under ett och samma tak! 

BOKA PIZZA-PASTA-FEST!

Du har väl inte missat våra populära pizzakursen? Boka för dig själv, eller varför inte köpa presentkort och ge bort. För dessa presentkort kan man välja att gå kurs eller använda pengarna till att äta hos eller köpa något i vår lilla butik här på restaurangen. En alltid lika uppskattad present!

Presentkort kan du köpa på plats eller maila till oss så skickar vi ett på posten.

 

Inkastare

Kalender & boka

 Vi eldar igång den gamla stenugnen och har öppet året om, men med utökade öppettider och dessutom uteservering under högsommaren. Vi lägger ut öppettiderna här och i våra sociala medier ungefär 1-2 månader i förväg och bokar gör du enklast här i bokningssystemet. Försöker du boka ett specifikt datum men inte lyckas, beror det förmodligen på att det är fullbokat just då och istället ska du få upp nästa lediga tid som finns. Är det fullt just nu kan du alltid titta in här lite senare, för det sker alltid förändringar i bokningen så rätt som det är kanske det dyker upp en ledig tid som passar just dig.

 

Inkastare

Konferera mera!

Det är något med luften på Skrea backe. Man tänker lite klarare, umgås lite enklare och blir inte minst väldigt hungrig. På både pizza och kunskap. Därför tycker vi det är väldigt roligt att så många kommer hit för konferens, kurser och alla möjliga former av möten och events. Läs mer här om våra paket för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

Kreera web&design Logo