Stanna ännu längre på Skrea backe

vi öppnar Skrea Backe Bo!

Här har vi ett 120 år gammalt hus som längtar efter att få besök av er. Här finns 4 olika sovrum, 2 badrum med dusch och 1 toalett som ni delar med övriga gäster i huset. (Om ni inte bokat hela huset för er själva såklart) Här finns gott om samlingsutrymmen att umgås i och vi hoppas att njuter av hela huset som om ni var hemma hos er själva. Köket är fritt att använda till att laga mat när ni inte äter hos oss på någon av våra restauranger och vill ni ställa in något extra på er hylla i kyl eller frys är det bara att göra så. Utomhus finns en enkel grill och olika sittplatser att använda i vår naturnära trädgård som ligger granne med Skrea Matbruk och Skrea Backe Destilleri.

Rum & pris:
- 2 st enkelsängar eller 1 dubbelsäng 1500 kr/natten (avsett för 2 personer)

- 2 st 120 sängar  1700 kr/natten  (avsett för 2 personer)

- 2 enkelbäddar + 1 st 120 säng 2000 kr/natten (avsett för 3 personer)

Skötsamma hundar är välkomna på Skrea backe Bo. Vi reser själva gärna med våra barn och väljer ni att dela säng med barnen går det fint, men en kostnad tillkommer på 500 kr/barn för 2 nätter  + kostnad för maten man äter på Skrea Matbruk (upp till 12 år).  

Alla bokningar görs skriftligt via mail till skreabackebo@gmail.com och betalas i förhand enligt information i ert bokningsbrev. Vi tar ej emot förfrågningar på SoMe eller dm´s.

Följ oss också i vårt nyhetsbrev för att vara säker på att inte missa några nyheter och erbjudanden. Vi finns också på Instagram under namnet @skreabackebo

 

Erbjudande sommaren 2023

Under sommartid bokar man 2 nätter som minst. När man bokar på sommaren ingår en middag en kväll med fast meny för sällskapet på uteserveringen på Skrea Matbruk. (Under tak) Dryck ingår ej. Denna meny är satt på förhand och kan ej ändras, vi tar hänsyn till allergier och har alltid ett vegetariskt alternativ. Barn upp till 12 år kan välja att äta annat om man vill, och då betalar man separat för detta. 

Incheckning från klockan 16.00 och utcheckning vid 11 på avrese-dagen. 

Frukost ingår och den dukar ni själva fram när ni vaknar och känner er hungriga. Varje rum har en egen frukost-korg som står förberedd i köket för dig att plocka fram. Sitt inne i vårt frukostrum och ät, utomhus eller varför inte i sängen? Du bestämmer själv hur din morgon ser ut och sätter på kaffe när som helst du blir sugen under dagen!

Vill du kanske att vi förbereder en chark-bricka som står och väntar när du kommer till huset eller något gott att dricka? Maila oss så berättar vi mer om vad vi kan lösa för att er vistelse hos oss ska bli extra härlig!

Kvällen som ni inte äter på Skrea Matbruk kanske ni är sugna på att äta på vår uteservering eller hos någon av alla våra fantastiska restaurang-vänner i omgivningen? Vi tipsar gärna om passande utflykter! Är du intresserad av att boka på en picnick-korg för stranden, hyra cyklar eller andra önskemål? Hör av dig till oss på mailen så berättar vi mer om vad vi kan lösa för er!

(Vill du inte äta hos oss? Boka söndag-måndag när vi inte har öppet på Skrea Matbruk eller Prostens pizza. Då ingår bara frukost)

 

 

Hyr hela huset! 

Tänk att få ha hela Skrea Backe bo för er själva! Kompisgänget, storfamiljen eller kanske företaget? Bokar man hela huset kan man välja att boka endast en natt, men får rabatt om man bokar två nätter.

Vi fyller på kylskåpet med frukost och ni hojtar om vi ska ladda på med färsk pasta till middag som ni lagar själva i huset. Eller goda snacks och kalla drycker som står och väntar i kylskåpet? Vi har några cyklar till uthyrning. Maila oss så berättar vi mer om allt vi kan lösa för er!

Endast boende och frukost ingår, max 10 personer
1 natt 7000 kr - 2 nätter 13000 kr
 

Middag i restaurang på uteservering bokas separat 

Boka huset för lilla konferensen!

Vi kommer ha öppet året runt på Skrea Backe Bo men bokningsbara datum just nu är 1/6 - 31/8 2023

Vill du redan nu boka konferens eller hyra hela huset efter denna period? Maila oss så löser vi det och kan samtidigt berätta om alla spännande paket och aktiviteter som vi kan erbjuda. Pizza- eller pastakurser, ginprovning, destilleri-middag, matlagning med Lisa Lemke i köket på Skrea backe Bo, yoga, kockarnas kamp. Här finns massa kul att fylla er tid på skrea backe med!

 

Avbokningsregler:

Om/Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 3 dagar innan ankomst, därefter vid sjukdom mot läkarintyg. Vid senare om/avbokning debiteras hela summan.

Betalning sker senast 1 vecka före ankomst med Swish, betalningshänvisningar kommer med bokningsbekräftelse.

Frukost, lakan, handduk , hygienprodukter och slutstäd ingår i alla bokningar

HONESTY HOME

Vad är då ett honesty home? När vi startade Prostens pizza för 10 år sedan utgick vi från en sak: vad vi ville ha när vi gick på krogen. Hur var helt enkelt vår absoluta favorit-restaurang? Detsamma när vi öppnade Skrea Matbruk. Hur ska känslan vara, hur ska man må? Hur låter och doftar det och hur smakar maten? Alla detaljer räknas.??I många år har vi bott på massa olika ställen. Eller kanske framför allt Lisa. I sitt jobb utanför Skrea Backe blir det en hel del nätter ute på hotell och med åren har det här landat i en insikt…. Vi gillar inte hotell! Det här låter kanske kontroversiellt, men vi vill helt enkelt känna oss lite mer som hemma. När vi bor borta. Därför älskar vi ofta de lite mindre ställena, där vi rår om oss själva. Där vi dricker kaffe när vi är sugna, tar av oss skorna vid dörren och andas ute lite. Äter frukost när vi vill och var vi vill. Och känner oss lite mer som om vi var hemma. Fast utan måsten och med lite lite mer guldkant.

Och det var där som idén till Skrea Backe Bo föddes. Ett boende där man rår om sig själv lite mer, fast fortfarande med en känsla av att vara omhändertagen i alla detaljer. Ett boende där man inte bara behöver låsa in sig på rummet utan har hela huset att känna sig hemma i. Man kanske lägger en pusselbit vid pusselbordet, sätter sig i fåtöljen och gör ett försök med gitarren som hänger på väggen. Man kanske får feeling att köpa en sådan där skön ansiktsmask, sätter sig med kikaren i soffan och spanar efter fasaner, rådjur eller andra djur här på skrea backe. Och oavsett när man vaknar, äter man frukost när man vill. Bestämmer själv om man vill ha äggröra, pocherade eller kokta ägg och gör dem precis så som man själv vill ha dem. För man faktiskt tycker det blir bäst så. ??Det är tanken med ett honesty home. Vi litar på att du kommer må bra, slappna av och trivas här. Att du kommer känna dig som hemma, och bete dig som om du faktiskt är en skrea backe-bo. För det är vad du i våra ögon alltid kommer vara. För när du en gång checkat in på Skrea Backe Bo, är du för alltid en Skrea Backe-bo.

Signa upp dig på Skrea Backe nyhetsbrev! Få reda på våra nyheter först och ta del utav exklusiva erbjudanden!

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Skrea Backe:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kreera web&design Logo