Konferens

Du har väl inte missat att vi erbjuder både konferens, företagsaktivitet och mötespaket på Prostens pizza? 
 
Heldagskonferens från 650 kr/pers (2 x fika samt lunch) minst 8p
 
Halvdagskonferens från 550 kr/pers (fika och lunch) minst 8p
 
Pizza-workshop för företaget från 550 kr/pers över 12 personer, under 12 personer 650 kr
(välj till snacks/förrätt och dessert för 250 kr/person)

Är man färre än 8 personer tillkommer en lokalhyra på 1500kr.


 Självklart har vi all utrustning ni behöver för att kunna göra dagen effektiv och givande. Har ni andra önskemål tveka inte att höra av er. Vi har idéerna och kompetensen för att kunna tillgodose era önskemål!

Avbokningsregler: 7 dagar debiteras 0%.

1-6 dagar debiteras 50%.

Samma dag debiteras 100%

Kurser

Vi är själva nyfikna sökare och vill alltid lära oss mer. Och vi har märkt att våra gäster är det också så därför tycker vi det är väldigt roligt med kurser. Under hela året, förutom under vår sommarsäsong, erbjuder vi kurser av olika slag. Mestadels pizza, men andra saker som exempelvis utomhusmatlagning, hur du lyckas med den perfekta råbiffen, risotton, vinprovning och annat förekommer också. Har du speciella önskemål om någon kurs? Hör av dig! Våra pizzakurser bokas i vårt bokningssystem.

KICK OFF

Dags att hitta på något skoj med gruppen, arbetsplatsen eller föreningen? Såklart! Vi erbjuder pizzakvällar för allt från mindre grupper till de på 45 personer. (vi kan med hjälp av tält med värmehållning också erbjuda ännu större grupper, hör av er så berättar vi mer!) Är ni riktigt stora kan vi också erbjuda ett samarbete med vår syskonkrog Skrea Matbruk (3 minuters promenad bort) där vi använder oss av båda platserna.

Man tänker bättre med lite skrea backe-luft i lungorna och därför har ni under konferens, kick off eller workshop hos oss tillgång till hela trädgården inklusive växthus med möjligheter till att sprida ut sig i mindre grupper osv.

Vill ni lägga till en aktivitet till er middag, konferens eller kick-off? Inga dimmor! Vi kan arrangera allt från vinprovning, pizzakurs, ”kockarnas kamp” och utbildning med Finnveden Säljkraft, till föreläsning med Lisa Lemke, akvarellmålning i trädgården eller vinodlingen och champagne-yoga. På backen är allt möjligt! Hör av er så berättar vi mer!

Kreera web&design Logo