Följ oss Instagram Facebook

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum. Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg.
Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker och rustika pizzor i romersk stil. Här kan du stanna till på en snabb pizza eller bli kvar hela kvällen. Två till fyra gånger per månad eldar vi igång ugnen, dukar upp långborden och ställer ut skylten på Skrea Backe. Vi lägger ut öppettiderna här och på facebook ungefär en månad i förväg och bokar gör du antingen här på hemsidan eller via länk på facebook-sida.

Välkommen hem till oss!

Välkommen till Prostens Pizza!

Under juni månad har vi stängt för semester och privata bokningar, men öppnar igen den 5 juli. Då har vi öppet onsdag-lördag från kl 18.00 fram till den 12 augusti. Bokning av platser görs på hemsidan längst ner eller via länk från vår facebook-sida. Skulle du få förhinder gör du även din avbokning i detta system. Med andra ord kan det dyka upp lediga platser i bokningen under sommaren, så ta gärna en kik där om du är sugen på att komma hit. Får vi sena avbok, lägger
vi ut dem respektive dag vid ca 11/12.00 på instagram och Facebook.

Under sommaren har vi också öppet på vår uteservering när vädret tillåter. Där har vi 2 stora bord där man äter från vår vanliga meny och till dessa platser är det först till kvarn som gäller.

Så här funkar det med våra stora ”ät-bord”: 12 personer får sätta sig kl 18.00 och sitta till 20.30. Klockan 18.30 sätter sig 12 personer på det andra bordet och de får sitta till 21.00. Det är alltså först till kvarn som gäller på dessa bord (Vi öppnar kl 18.00 och kommer man tidigare får man ställa sig i kö på parkeringen). Utöver dessa platser kommer vi bland våra första gäster även sätta upp en omgång kö per bord (alltså till sittningen 20.45 respektive 21.15) Antingen kan ni som fått plats till sena sittningen stanna kvar och dricka drinkar och kanske käka på några snacks i vår sköna trädgård, eller så åker ni hem/till stranden/går en promenad runt byn och kommer tillbaka till den tid som ni har fått bord. Hoppas ni hänger med på hur det funkar, busenkelt tycker vi! :-)


(Pst, man vågar absolut chansa på att komma hit spontant om man är sugen på en senare pizza efter kl 21. Får man inte plats hos oss kan man alltid promenixa lite längre bort på grusvägen och slå sig ner på vår systerkrog Aska BBQ om vi har öppet där. Där behöver man inte boka utan det är bara att dyka upp.)

Hoppas vi ses på Skrea Backe!

Har du önskemål om speciella arrangemang hos oss är det bara att höra av dig. Vi anordnar allt från personalfester och privata 
middagar till bröllop, dop och konferens här på Prostens.  Vi erbjuder även matlagningskurser här på Prostens PIzza, har du frågor om dessa är det bara att höra av sig till oss på mailen. 

Följ oss gärna på facebook och instagram under namnet prostenspizza!

Varmt välkomna!

  • Prostens Pizza
Boka bord
#prostenspizza
Kontakta oss


 
Kreera webdesign