Skrea Matbruk

Vår systerkrog på andra sidan vinodlingen som också har öppet ca 2 helger i månaden året om, med utökade öppettider under högsommaren. Här handlar det om smårätter och hemgjord pasta på riktigt. Delar precis som oss en självklart kärlek till producenterna i vår omgivning och dryck från ”när och mestadels Europa”. Här har vi lite mer svängrum samt stor veranda under tak vilket gör att vi kan ta lite större sällskap i lokalen. Perfekt för större bröllop, konferenser, fester och event, men precis lika intimt och härligt om man är ett mindre gäng. Här har vi också workshops, pasta-kurser och special-arrangemang, t ex Skrea sunday feast som vi anordnar då och då under året. Vi planerar också för en dygnetrunt-öppen butik samt produktionskök där små livsmedelsproducenter kan hyra in sig.

 

Läs mer på:

www.skreamatbruk.se

eller kontakta oss direkt på:
skreamatbruk@gmail.com

Skrea Backe Destilleri

Small batch distillery beläget utanför Falkenberg.
Handgjord ekologisk sprit med fokus på god smak och hållbarhet.

 

Läs mer på:

www.skreabackedestilleri.com

Kullsgärde gård & Skrea ost

Precis nedanför Skrea Backe hittar du den ekologiska mjölkgården Kullsgärde och en del av mjölken härifrån går till det lilla mejeriet Skrea ost. Här kan du köpa mjölk som du själv tappar på flaska, magisk yoghurt och goda ostar.

 

Läs mer:

www.skreaost.se

Ringarlidens b&b

Hej alla gäster som kommer långväga! Vi får ofta frågor om boende och är nu SÅ glada att våra grannar här i byn har fixat ett litet b&b! Perfekt för familjen, ett par (eller två par som känner varandra väl) eller kompisgänget. Litet sovrum med 4 sängar (varav 2 st 120 cm), köks-pentry, vardagsrum och nyrenoverat badrum med dusch. Frukost kan förbeställas. Kanonmysigt!

 

Kontakt:

Hör av er till
prostenspizza@gmail.com
för frågor och bokning så förmedlar vi kontakten!

Falkenbergs skafferi

En fantastiskt nätverk där du hittar restauranger, producenter och andra mataktörer i och runt om Falkenberg. Arrangerar också det popuära evenemanget Falkenbergs Matdagar som går av stapeln i början av september varje år och som vi självklart är en del av.

Kreera web&design Logo