Boka

Boka din sittning

Vi har öppet året om(ja till och med julbord) men med utökade öppettider och dessutom uteservering och vårt utekök Skärselden under högsommaren. Vi har pizzakursen under hela året och specialevemang som dyker upp titt som tätt. Följ oss gärna på sociala medier där vi uppdaterar löpande! 2020 och början av 2021 är självklart präglade av allas arbete med corona, likaså hos oss. Hela vår verksamhet är corona-säkrad, både restaurangbesök och kurser. Vi erbjuder också numera take away och pizzakit mellan varven. Kolla in vår kalender här nedan där vi lägger upp hur vi har öppet och vad som händer. 

Vi lägger ut öppettiderna här och i våra sociala medier ungefär 1-2 månader i förväg och bokar gör du enklast här i bokningssystemet. Försöker du boka ett specifikt datum men inte lyckas, beror det förmodligen på att det är fullbokat just då och istället ska du få upp nästa lediga tid som finns. Är det fullt just nu kan du alltid titta in här lite senare, för det sker alltid förändringar i bokningen så rätt som det är kanske det dyker upp en ledig tid som passar just dig.

Oavsett så lovar vi en sak; ett besök hos oss är värt att vänta på! Vi ser fram emot att få ta
hand om dig på Skrea Backe!

boka på prostenspizza@gmail.com

Kalender:

13-14/1 Lilla pizzakursen

15-16/1 Öppet för take away av pizza och smårätter samt pizzakit (mer info på sociala medier)

20/1 Lilla pizzakursen

22-23/1 Öppet för take away av pizza och smårätter samt pizzakit (mer info på sociala medier)

29-30/1 Öppet för take away av pizza och smårätter samt pizzakit (mer info på sociala medier)

2-4/2 Lilla pizzakursen

3/3 Lilla pizzakursen

10/3 Lilla pizzakursen

16-18/3 Lilla pizzakursen

30-31/3 Lilla pizzakursen

Självklart följer vi med glädje alla regler från folkhälsomyndigheten som gäller för restaurang, så är du pigg & kry är du varmt välkommen hit med familj eller vänner du umgås med dagligen. Vi förbehåller oss rätten att ändra schema beroende på utveckling av covid och eventuella restriktioner.
Följ oss på sociala medier för mer nyheter!

 

 

Kreera web&design Logo