Stanna ännu längre på Skrea backe

vi öppnar Skrea Backe Bo!

Här har vi ett 120 år gammalt hus som längtar efter att få besök av er. Här finns 4 olika sovrum, 2 badrum med dusch och 1 toalett som ni delar med övriga gäster i huset. (Om ni inte bokat hela huset för er själva såklart) Här finns gott om samlingsutrymmen att umgås i och vi hoppas att njuter av hela huset som om ni var hemma hos er själva. Köket är fritt att använda till att laga mat när ni inte äter hos oss på någon av våra restauranger och vill ni ställa in något extra på er hylla i kyl eller frys är det bara att göra så. Utomhus finns en enkel grill och olika sittplatser att använda i vår naturnära trädgård som ligger granne med Skrea Matbruk och Skrea Backe Destilleri.

Rum & pris:
Dubbelrum  - finns variation av enkelsängar (90 eller 120 cm) och dubbelsängar (avsett för 2 personer)

måndag-torsdag från1000 kr/natten
fredag-söndag från 1200 kr/natten

SOMMARPAKET PÅ SKREA BACKE 2690 KR/2 PERSONER
(Gäller perioden 24/6 - 31/8 2024)

Dubbelrum för 2 personer med en makalös middag på antingen Skrea Matbruk eller Prostens pizza där man äter vår fasta sharing-meny kl 17.00 eller 19.30. (2 h sittning) Där får man prova ett antal olika snacks, olika pizza / pasta (beroende på restaurang) samt dessert (värde 495 kr/person) Vi tar givetvis hänsyn till allergi och specialkost. 

Följande ingår alltid hos oss:

- Frukost som finns färdigt i kylskåp och kök, bara för er att plocka fram och färdigställa efter era önskemål. Vi kommer med nybakt bröd på morgonen runt 8.
- Sängkläder, handdukar och hygienprodukter från Maria Åkerberg ingår (det finns också lite extra som t ex ansiktsmasker etc att köpa på plats)
- Kaffe och te finns att sätta på i köket och det gör ni när ni önskar. Frukt och småkaka finns också att ta för sig av.
- Slutstädning ingår
- Incheckning 16:00 och utcheckning 11:00

Skötsamma hundar är välkomna på Skrea backe Bo. Vi reser själva gärna med våra barn och väljer ni att dela säng med barnen går det fint, men en kostnad tillkommer på 500 kr/barn och natt (upp till 12 år).  

Gör din bokning direkt här nedan eller hör av dig på skreabackebo@gmail.com om du undrar något.  Vi tar ej emot förfrågningar på SoMe eller dm´s.

Följ oss också i vårt nyhetsbrev för att vara säker på att inte missa några nyheter och erbjudanden. Vi finns också på Instagram under namnet @skreabackebo

 

Möt våren på skrea backe!

Nu närmar vi oss med stormsteg vår kanske absoluta favorit-högtid här på skrea backe! Fåglarna har vaknat till liv i bokskogen, det spirar bland  nässelskott och lökar.  Varför inte göra ett vårigt äventyr till västkusten, kombinera en god middag eller kanske pizza- eller pastakurs med en övernattning i huset? Maila oss på skreabackebo@gmail.com så ska vi hjälpa dig att sy ihop ett riktigt härligt paket som gör hösten extra härlig!

När man bor hos oss ingår självklart alltid en god frukost. Den dukar ni själva fram när ni vaknar och känner er hungriga.  Sitt inne i vårt frukostrum och ät, utomhus eller varför inte i sängen? Du bestämmer själv hur din morgon ser ut och sätter på kaffe när som helst du blir sugen under dagen! Kanske blir det till och med en kopp på bänken i vinodlingen?

Vill du kanske att vi förbereder en chark-bricka som står och väntar när du kommer till huset eller något gott att dricka? Maila oss så berättar vi mer om vad vi kan lösa för att er vistelse hos oss ska bli extra härlig!

Hyr hela huset! 

Tänk att få ha hela Skrea Backe bo för er själva! Kompisgänget, storfamiljen eller kanske företaget? Bokar man hela huset kan man välja att boka endast en natt, men får rabatt om man bokar två nätter.

Vi fyller på kylskåpet med frukost, hjälper er gärna att boka middag i mån av plats och ni hojtar om vi ska ladda på med färsk pasta till middag som ni lagar själva i huset. Eller goda snacks och kalla drycker som står och väntar i kylskåpet? Vi har några cyklar till uthyrning. Maila oss så berättar vi mer om allt vi kan lösa för er!

Endast boende och frukost ingår, ca 8 personer

måndag - torsdag 1 natt från 4000 kr 
fredag-söndag 1 natt från 4500 kr 

Hyr man flera dagar kan mängdrabatt diskuteras. Hör av er på skreabackebo@gmail.com


 

Boka huset för lilla konferensen!


Vill du  boka konferens eller hyra hela huset för företagets kickoff? Maila oss så löser vi det och kan samtidigt berätta om alla spännande paket och aktiviteter som vi kan erbjuda. Pizza- eller pastakurser, ginprovning, destilleri-middag, matlagning med Lisa Lemke i köket på Skrea backe Bo, yoga, kockarnas kamp. Här finns massa kul att fylla er tid på skrea backe med!

Avbokningsregler:

Om/Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till 3 dagar innan ankomst, därefter vid sjukdom mot läkarintyg. Vid senare om/avbokning debiteras hela summan.

Betalning sker senast 1 vecka före ankomst med Swish, betalningshänvisningar kommer med bokningsbekräftelse.

Frukost, lakan, handduk , hygienprodukter och slutstäd ingår i alla bokningar

HONESTY HOME

Vad är då ett honesty home? När vi startade Prostens pizza för 10 år sedan utgick vi från en sak: vad vi ville ha när vi gick på krogen. Hur var helt enkelt vår absoluta favorit-restaurang? Detsamma när vi öppnade Skrea Matbruk. Hur ska känslan vara, hur ska man må? Hur låter och doftar det och hur smakar maten? Alla detaljer räknas. I många år har vi bott på massa olika ställen. Eller kanske framför allt Lisa. I sitt jobb utanför Skrea Backe blir det en hel del nätter ute på hotell och med åren har det här landat i en insikt…. Vi gillar inte hotell! Det här låter kanske kontroversiellt, men vi vill helt enkelt känna oss lite mer som hemma. När vi bor borta. Därför älskar vi ofta de lite mindre ställena, där vi rår om oss själva. Där vi dricker kaffe när vi är sugna, tar av oss skorna vid dörren och andas ute lite. Äter frukost när vi vill och var vi vill. Och känner oss lite mer som om vi var hemma. Fast utan måsten och med lite lite mer guldkant.

Och det var där som idén till Skrea Backe Bo föddes. Ett boende där man rår om sig själv lite mer, fast fortfarande med en känsla av att vara omhändertagen i alla detaljer. Ett boende där man inte bara behöver låsa in sig på rummet utan har hela huset att känna sig hemma i. Man kanske lägger en pusselbit vid pusselbordet, sätter sig i fåtöljen och gör ett försök med gitarren som hänger på väggen. Man kanske får feeling att köpa en sådan där skön ansiktsmask, sätter sig med kikaren i soffan och spanar efter fasaner, rådjur eller andra djur här på skrea backe. Och oavsett när man vaknar, äter man frukost när man vill. Bestämmer själv om man vill ha äggröra, pocherade eller kokta ägg och gör dem precis så som man själv vill ha dem. För man faktiskt tycker det blir bäst så. ??Det är tanken med ett honesty home. Vi litar på att du kommer må bra, slappna av och trivas här. Att du kommer känna dig som hemma, och bete dig som om du faktiskt är en skrea backe-bo. För det är vad du i våra ögon alltid kommer vara. För när du en gång checkat in på Skrea Backe Bo, är du för alltid en Skrea Backe-bo.

Signa upp dig på Skrea Backe nyhetsbrev och få ett Early Bird erbjudande!

* indicates required

Välj hur du vill höra från Skrea Backe:

Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Kreera web&design Logo