Boende
Nyhetsbrev

Välkommen till Prostens Pizza

och vårt andra vardagsrum!

Vi, det är Lisa Lemke och Marcus Nordgren samt resten av familjen som bor här på Prästgården i Skrea Backe utanför Falkenberg. 

Vi älskar bra pizza, att ha människor runt omkring oss och inte minst så älskar vi att laga mat på bra råvaror. Det, tillsammans med våra favoriter bland lokala råvaror och goda drycker från ”när och Europa”, är stommen i vår vedeldade pizzeria.

Menyn består av handplockade godsaker, massa smårätter och rustika pizzor i romersk stil. (Det vill säga tunna och krispiga pizzor) Här hoppas vi att du vill prova ett gäng smårätter från vår meny som vi ändrar minst en gång i månaden. Fortsätta kvällen genom att dela några pizzor med vännerna vid ditt bord och avsluta med något sött, varför inte vår nyvevade glass? För det här är inte en
klassisk pizzeria, det här är en plats där allt är möjligt!

Nyhetsbrev

Händer på Skrea Backe

Vi har nu uppdaterat vår bokningssida med nya tider för middagar och kurser för hösten! In och kika om det finns något datum som passar för er!

SOV ÖVER HOS OSS!

Juni 2023 öppnar vi SKREA BACKE BO - äntligen kan vi erbjuda möjligheten att stanna lite längre hos oss! Läs mer om vårt b&b under "Boende".

Skrea Backe på Villa strömsfors!
Den 28/10 drar hela Skrea Backe till Villa Strömsfors - ett gastronomiskt jippo du inte vill missa!

BOKA VILLAN HÄR

10-1/11 blir det tryffelfest på Prostens! Läs mer och boka på studs - begränsat antal platser! 

BOKA TRYFFELMIDDAG

Den 25/11 till 17/12 firar vi jul här på Prostens vis! Öppet torsdag-lördag, mer info kommer inom kort! (bokas på hemsidan inom kort men har du riktigt bråttom kan du maila oss redan nu på prostenspizza@gmail.com)

Inkastare

Kalender & boka

 Vi eldar igång den gamla stenugnen och har öppet året om, men med utökade öppettider och dessutom uteservering under julen och högsommar. Vi lägger ut öppettiderna här och i våra sociala medier ungefär 1-2 månader i förväg och bokar gör du direkt här på vår hemsida. Försöker du boka ett specifikt datum men inte lyckas, beror det förmodligen på att det är fullbokat just då och istället ska du få upp nästa lediga tid som finns. Är det fullt just nu kan du alltid titta in här lite senare, för det sker alltid förändringar i bokningen så rätt som det är kanske det dyker upp en ledig tid som passar just dig.

Inkastare

Konferera mera!

Det är något med luften på Skrea backe. Man tänker lite klarare, umgås lite enklare och blir inte minst väldigt hungrig. På både pizza och kunskap. Därför tycker vi det är väldigt roligt att så många kommer hit för konferens, kurser och alla möjliga former av möten och events. Läs mer här om våra paket för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

Kreera web&design Logo